29.12.2016

На ПАТ "Турбоатом" відбувся новорічний концерт

На ПАТ "Турбоатом" пройшли урочисті заходи, присвячені новорічним та різдвяним святам. 27 грудня 2016 року відбувся новорічний концерт "Буратіно. Новорічна версія", підготовлений заводською студією творчості "Всі свої".

Колектив привітали генеральний директор Віктор Суботін і голова профспілкового комітету Ірина Єфремова.

"Хочу привітати весь наш колектив з наступаючим Новим роком. Привітати всі наші родини, наших дітей, рідних і близьких. Хочеться коротко сказати, що минулий 2016 рік був складним, всі це розуміють. Але ми прожили його гідно. За великим рахунком, наші показники - одні з кращих по машинобудуванню в Україні", - привітав турбобудівників Віктор Суботін. Він зазначив, що підприємство відчуває себе впевнено і стабільно та має завантаження на найближчі 2-3 роки. "І я думаю, що це найголовніший подарунок для нашого колективу і для наших родин. Щира подяка вам за роботу в 2016 році, що минає, і гарного настрою в наступаючому 2017 році", - сказав генеральний директор.

"Нам усім дуже пощастило, що ми зустрічаємо Новий рік два рази. Спочатку ми зустрічаємо його в дружній, багатотисячній сім'ї, маючи унікальну можливість привітати один одного зі святом. А потім, ми зустрічаємо це свято зі своїми близькими. Нашій дружній родині "Турбоатома" хотілося б побажати багато цікавих ідей. Нехай виконуються всі наші заповітні мрії. Нехай наша цікава робота буде натхненням успіху і процвітання", - зазначила в своєму поздоровленні Ірина Єфремова.

Вечір продовжив святковий концерт на тему казки Олексія Толстого "Золотий ключик, або Пригоди Буратіно" у новорічній інтерпретації. У залі панувала казкова атмосфера. Пісні, веселі сценки, яскраві костюми - артисти "Турбоатома" підкорили глядачів і створили новорічний настрій.

28 грудня на сцені спеціального конструкторського бюро "Турбоатом" також пройшов новорічний концерт.

Напередодні свят близько 1140 дітей турбобудівників отримали новорічні подарунки від профспілкового комітету підприємства. Профком також надав 1370 квитків на новорічні та різдвяні свята в ХНАТОБ на міську ялинку, в Будинок актора, Театр ім. Т.Г. Шевченка, ДК Міліції, театр "Post Scriptum" та ЄКЦ "Бейт Дан".

Повернутися назад